Om os
Helles Madunivers
Historien
Helle blev i 2012 ansat som halinspektør i Nørre Vedby hallen og i den forbindelse overtog hun også jobbet som bestyrer af cafeteriaet. Dette var starten på drømmen om at blive selvstændig i mad branchen.
Tanken omkring det at drive cafeteriaet var, at det ikke skulle være et alment cafeteria i en sportshal. Der skulle tilbydes sundere alternativer til de almindelig fastfood retter som oftest serveres i sportshaller.
Derfor etablerede vi hurtigt en salatbar, som blev en del af et større menukort, med både ala carte retter og burgere. Derudover tilføjede vi forskellige sandwich til menukortet. I starten byggede ideen også på at drive skolemad til den nærtliggende skole. Dette blev en stor succes for skolens elever, som elskede at købe salatbox, sandwich, lune retter mm. i deres frikvartere. Dog i efteråret 2018, lukkede vi skoleboden ned grundet kraftigt nedgang.
Gennem de sidste år er vores koncept med hverdags mad, dagens ret og ikke mindst mad ud af huset, blevet en større og større succes og vi er nu et forholdsvist stort team af medarbejdere, både unge og ældre, som holder butikken kørende. Nu i sommeren 2020 var det så på tide at finde et nyt og flottere navn, som matcher den forretning som det er vokset til.
Derfor hedder vi nu Helles madunivers.
Et navn vi er stolte af !
Passionen
Passionen for at lave mad ligger langt tilbage. Som ung har Helle arbejdet som tjener på flere restaurationer i København og har derigennem haft med mad at gøre i en tidlig alder.
Da arbejdet som køkkenansvarlig i 2002 tilbød sig, hoppede hun fra pædagogfaget og takkede ja.
Det var i denne forbindelse at Helle og Michelle mødte hinanden, da Michelle startede som ungarbejder samme sted. Siden er interessen for madlavning kun vokset hos Helle og siden hun i 2012 blev selvstændig er passionen for alvor blevet stor.
Samarbejdet mellem Helle og Michelle blev for alvor iværksat, da Helle blev selvstændig og vi arbejder i høj grad sammen om at udvikle menuer og ideer hele tiden. Vores salater er især blevet vores kendemærke, som mange roser til skyerne, da der for det første er mange valgmuligheder, men ikke mindst fordi vi hele tiden udvikler og skaber nye salater.
Vi er begge madentusiaster og kendt for at være meget engagerede, både i maden, kunderne og vores ansatte.
Vi tror nemlig på, at det kan smages, når mad er lavet med omtanke og kærlighed.
Citat Helle: “Jeg er taknemlig og ydmyg over min forretning, men jeg har også lært at det kræver mod til at give janteloven et skub bagi.”
Selskabslokale 1
Findes i stueplan
Hyggeligt lokale med hjemlig stemning og atmosfære.
Lokalet kan rumme omkring 50 personer, alt efter hvilken bordopstilling i vælger.
Selskabslokale 2
Findes på første sal
Moderne lyst lokale med udgang til tagterasse og til hav kig.
Elevator tilgængelig.
Vi gør opmærksomme på at toiletter ligger i stueplan.
Lokalet kan rumme max 125 personer, alt efter hvilken bordopstilling i vælger.