1 Kamfilet stegt med appelsin Kamfilet med pesto og bacon Glaseret kamfilet stegt med nødder Kamfilet med soltørrede tomater og chamipon, snørret med bacon Hjemmelavede frikadeller Græske frikadeller med tzatziki Traditionelt farsbrød Farsbrød med feta og oliven Ovnstegt kyllingebryst med krydderier Ovnstegt kyllingbryst stegt med pesto og bacon Ovnstegt kyllingebryst med soltørrede tomater og mozarella ost Crispy stegt kyllingestykker Kalkunbryst med pesto og bacon Gammeldags oksesteg med tyttebær og hjemmelavet agurkesalat (tillæg på 30 kr. pr. kuvert) Skinke med farin og senneps glasering Helstegt somørbrad Flæskesteg med rødkål og hjemmelavet agurkesalat Porchetta Helstegt oksefilet (tillæg på 30 kr. pr. kuvert) Kalvesteg stegt med bacon (tillæg på 30 kr. pr. kuvert) Madtærte med skinke, ost og tomat Madtærte med grøntsager Madtærte med kylling og porre Madtærte med laks og spinat Madtærte med kokkens fyld
2 Kamfilet stegt med appelsin Kamfilet med pesto og bacon Glaseret kamfilet stegt med nødder Kamfilet med soltørrede tomater og chamipon, snørret med bacon Hjemmelavede frikadeller Græske frikadeller med tzatziki Traditionelt farsbrød Farsbrød med feta og oliven Ovnstegt kyllingebryst med krydderier Ovnstegt kyllingbryst stegt med pesto og bacon Ovnstegt kyllingebryst med soltørrede tomater og mozarella ost Crispy stegt kyllingestykker Kalkunbryst med pesto og bacon Gammeldags oksesteg med tyttebær og hjemmelavet agurkesalat (tillæg på 30 kr. pr. kuvert) Skinke med farin og senneps glasering Helstegt somørbrad Flæskesteg med rødkål og hjemmelavet agurkesalat Porchetta Helstegt oksefilet (tillæg på 30 kr. pr. kuvert) Kalvesteg stegt med bacon (tillæg på 30 kr. pr. kuvert) Madtærte med skinke, ost og tomat Madtærte med grøntsager Madtærte med kylling og porre Madtærte med laks og spinat Madtærte med kokkens fyld
3 Kamfilet stegt med appelsin Kamfilet med pesto og bacon Glaseret kamfilet stegt med nødder Kamfilet med soltørrede tomater og chamipon, snørret med bacon Hjemmelavede frikadeller Græske frikadeller med tzatziki Traditionelt farsbrød Farsbrød med feta og oliven Ovnstegt kyllingebryst med krydderier Ovnstegt kyllingbryst stegt med pesto og bacon Ovnstegt kyllingebryst med soltørrede tomater og mozarella ost Crispy stegt kyllingestykker Kalkunbryst med pesto og bacon Gammeldags oksesteg med tyttebær og hjemmelavet agurkesalat (tillæg på 30 kr. pr. kuvert) Skinke med farin og senneps glasering Helstegt somørbrad Flæskesteg med rødkål og hjemmelavet agurkesalat Porchetta Helstegt oksefilet (tillæg på 30 kr. pr. kuvert) Kalvesteg stegt med bacon (tillæg på 30 kr. pr. kuvert) Madtærte med skinke, ost og tomat Madtærte med grøntsager Madtærte med kylling og porre Madtærte med laks og spinat Madtærte med kokkens fyld
1 Ovnbagt kartoffelmos med krydderurter Ovnbagt kartoffelmos med bacontern Hjemmelavet kartoffelmos Fyldt bagt kartoffel med friske krydderurter Små ovnstegte kartofler med sesam Ovnstegte kartofler med smør og krydderier Ovnstegte kartoffeltern krydret med frisk timian Saltbagte kartofler Hjemmelavet kold kartoffelsalat med agurk og løg Hjemmelavet kold kartoffelsalat med karry og ærter Kolde nye kartofler vendt i olivenolie og krydderurter (bedst om sommeren) Kolde nye kartofler vendt i pesto (bedst om sommeren) Flødekartofler med krydderier Flødekartofler med porre Flødekartofler med hvidløg Pom rösti Råstegte kartofler Pommes frittes med dyppelse
2 Ovnbagt kartoffelmos med krydderurter Ovnbagt kartoffelmos med bacontern Hjemmelavet kartoffelmos Fyldt bagt kartoffel med friske krydderurter Små ovnstegte kartofler med sesam Ovnstegte kartofler med smør og krydderier Ovnstegte kartoffeltern krydret med frisk timian Saltbagte kartofler Hjemmelavet kold kartoffelsalat med agurk og løg Hjemmelavet kold kartoffelsalat med karry og ærter Kolde nye kartofler vendt i olivenolie og krydderurter (bedst om sommeren) Kolde nye kartofler vendt i pesto (bedst om sommeren) Flødekartofler med krydderier Flødekartofler med porre Flødekartofler med hvidløg Pom rösti Råstegte kartofler Pommes frittes med dyppelse
1 Pastasalat med årstidens grøn. Hertil dressing Pastasalat med broccoli, bladselleri og pebermix, vendt med dressing af hvidløg og chili Pastasalat vendt i pesto med “mixsalat”, soltørrede tomater og grissinipenne Pastasalat med edamamebønner, bacontern, rødløg og salatmix, vendt i karrydressing Perlebyg salat med friske spinatblade, tranebær og peanuts Perlebyg salat med årstidens grønt Perlebyg med rucolasalat, valnødder, syltede rødløg og mozzarellaost Bulgursalat med “mixsalat”, cherrytomater, bredbladet persille og brødcroutoner Bulgursalat med feta, majs og røde snackpeber Spidskålssalat med æbler, rødløg og dild, vendt i mormordressing Spidskålssalat med græskarkerner, solsikkekerner og persille. Vendt i dressing af honning og hvidvinseddike Spidskålssalat med årstidens fyld Spidskålsalat med bulgur og køkkenets fyld Spidskål med ærter, rødløg, mango og mynte, vendt i mangochutney Grøn spidskål med asparges, edamamebønner og sukkerærter, pyntet med friske bær Bønnesalat med edamamemix og hytteost, vendt i dressing af olie og sennep Bønnesalat med bacontern, rødløg, mandler og parmesanost, vendt i hvidløgsolie Hjertesalat med parmesanost, brødcroutoner og cæsardressing Hjertesalat med edamamemix, stegt blomkål, forårsløg, vendt i cæsardressing Rucolasalat med cherrytomater, hjemmesaltede mandler og spirer Rucolasalat med asparges, radiser, hakkede mandler og olivenolie Grøn salat med melon, blomme og feta. Hertil dressing Grøn salat med årstidens grønt. Hertil dressing Husets salat, lavet med køkkenets fri fantasi og lækkerier Blomkålssalat med syltede rødløg, feta og hindbær Blomkålssalat med hakkede mandler, parmesanost, og bredbladet persille, vendt i mild citrondressing Traditionel broccolisalat med bacon, rødløg, solsikkekerne og rosiner Broccolisalat med appelsinfileter, solsikkekerner og tranebær, vendt i olie/eddike dressing Broccoli-spidskålssalat med tomater, mandler og parmesanost Gulerodsråkost med ananas, æble, druer og rosiner Moderne waldorfsalat med hvidkål, bladselleri, druer, pærer og mandler vendt i sød cremefraische dresssing Moderne rød waldorfsalat med rødkål, bladselleri, druer, æbler og valnødder vendt i sød cremefraische dresssing Traditionel coleslaw med kål og gulerod Spicy coleslaw med hjemmesaltede mandler, mynte og spicy dressing Tomatsalat med blommecherrytomater, frisk mozzarella, oliven og løg Traditionel tomatsalat med feta og løg Tomatsalat med tomatmix, agurker, løg og dild, vendt i sur/sød dressing Vandmelon/ jordbær salat med peanuts (sommer) Aspargessalat vendt i olivenolie og bredbladet persille m/ feta og blommecherrytomater (sommer) Melonsalat med sukkerærter, rucolasalat og nektariner (sommer) Melonsalat med mozarella, frisk spinat og asparges (sommer) Grønkålscoleslaw med spidskål, æbler og peanuts, vendt i sød dressing (vinter) Ovnbagte grøntsager efter årstiden (vinter) Salatbar med 10 slags ting – OBS: vælges salatbar, kan kun én anden salat vælges. Du bedes derfor lade ét felt stå tomt.
2 Pastasalat med årstidens grøn. Hertil dressing Pastasalat med broccoli, bladselleri og pebermix, vendt med dressing af hvidløg og chili Pastasalat vendt i pesto med “mixsalat”, soltørrede tomater og grissinipenne Pastasalat med edamamebønner, bacontern, rødløg og salatmix, vendt i karrydressing Perlebyg salat med friske spinatblade, tranebær og peanuts Perlebyg salat med årstidens grønt Perlebyg med rucolasalat, valnødder, syltede rødløg og mozzarellaost Bulgursalat med “mixsalat”, cherrytomater, bredbladet persille og brødcroutoner Bulgursalat med feta, majs og røde snackpeber Spidskålssalat med æbler, rødløg og dild, vendt i mormordressing Spidskålssalat med græskarkerner, solsikkekerner og persille. Vendt i dressing af honning og hvidvinseddike Spidskålssalat med årstidens fyld Spidskålsalat med bulgur og køkkenets fyld Spidskål med ærter, rødløg, mango og mynte, vendt i mangochutney Grøn spidskål med asparges, edamamebønner og sukkerærter, pyntet med friske bær Bønnesalat med edamamemix og hytteost, vendt i dressing af olie og sennep Bønnesalat med bacontern, rødløg, mandler og parmesanost, vendt i hvidløgsolie Hjertesalat med parmesanost, brødcroutoner og cæsardressing Hjertesalat med edamamemix, stegt blomkål, forårsløg, vendt i cæsardressing Rucolasalat med cherrytomater, hjemmesaltede mandler og spirer Rucolasalat med asparges, radiser, hakkede mandler og olivenolie Grøn salat med melon, blomme og feta. Hertil dressing Grøn salat med årstidens grønt. Hertil dressing Husets salat, lavet med køkkenets fri fantasi og lækkerier Blomkålssalat med syltede rødløg, feta og hindbær Blomkålssalat med hakkede mandler, parmesanost, og bredbladet persille, vendt i mild citrondressing Traditionel broccolisalat med bacon, rødløg, solsikkekerne og rosiner Broccolisalat med appelsinfileter, solsikkekerner og tranebær, vendt i olie/eddike dressing Broccoli-spidskålssalat med tomater, mandler og parmesanost Gulerodsråkost med ananas, æble, druer og rosiner Moderne waldorfsalat med hvidkål, bladselleri, druer, pærer og mandler vendt i sød cremefraische dresssing Moderne rød waldorfsalat med rødkål, bladselleri, druer, æbler og valnødder vendt i sød cremefraische dresssing Traditionel coleslaw med kål og gulerod Spicy coleslaw med hjemmesaltede mandler, mynte og spicy dressing Tomatsalat med blommecherrytomater, frisk mozzarella, oliven og løg Traditionel tomatsalat med feta og løg Tomatsalat med tomatmix, agurker, løg og dild, vendt i sur/sød dressing Vandmelon/ jordbær salat med peanuts (sommer) Aspargessalat vendt i olivenolie og bredbladet persille m/ feta og blommecherrytomater (sommer) Melonsalat med sukkerærter, rucolasalat og nektariner (sommer) Melonsalat med mozarella, frisk spinat og asparges (sommer) Grønkålscoleslaw med spidskål, æbler og peanuts, vendt i sød dressing (vinter) Ovnbagte grøntsager efter årstiden (vinter) Salatbar med 10 slags ting – OBS: vælges salatbar, kan kun én anden salat vælges. Du bedes derfor lade ét felt stå tomt.
3 Pastasalat med årstidens grøn. Hertil dressing Pastasalat med broccoli, bladselleri og pebermix, vendt med dressing af hvidløg og chili Pastasalat vendt i pesto med “mixsalat”, soltørrede tomater og grissinipenne Pastasalat med edamamebønner, bacontern, rødløg og salatmix, vendt i karrydressing Perlebyg salat med friske spinatblade, tranebær og peanuts Perlebyg salat med årstidens grønt Perlebyg med rucolasalat, valnødder, syltede rødløg og mozzarellaost Bulgursalat med “mixsalat”, cherrytomater, bredbladet persille og brødcroutoner Bulgursalat med feta, majs og røde snackpeber Spidskålssalat med æbler, rødløg og dild, vendt i mormordressing Spidskålssalat med græskarkerner, solsikkekerner og persille. Vendt i dressing af honning og hvidvinseddike Spidskålssalat med årstidens fyld Spidskålsalat med bulgur og køkkenets fyld Spidskål med ærter, rødløg, mango og mynte, vendt i mangochutney Grøn spidskål med asparges, edamamebønner og sukkerærter, pyntet med friske bær Bønnesalat med edamamemix og hytteost, vendt i dressing af olie og sennep Bønnesalat med bacontern, rødløg, mandler og parmesanost, vendt i hvidløgsolie Hjertesalat med parmesanost, brødcroutoner og cæsardressing Hjertesalat med edamamemix, stegt blomkål, forårsløg, vendt i cæsardressing Rucolasalat med cherrytomater, hjemmesaltede mandler og spirer Rucolasalat med asparges, radiser, hakkede mandler og olivenolie Grøn salat med melon, blomme og feta. Hertil dressing Grøn salat med årstidens grønt. Hertil dressing Husets salat, lavet med køkkenets fri fantasi og lækkerier Blomkålssalat med syltede rødløg, feta og hindbær Blomkålssalat med hakkede mandler, parmesanost, og bredbladet persille, vendt i mild citrondressing Traditionel broccolisalat med bacon, rødløg, solsikkekerne og rosiner Broccolisalat med appelsinfileter, solsikkekerner og tranebær, vendt i olie/eddike dressing Broccoli-spidskålssalat med tomater, mandler og parmesanost Gulerodsråkost med ananas, æble, druer og rosiner Moderne waldorfsalat med hvidkål, bladselleri, druer, pærer og mandler vendt i sød cremefraische dresssing Moderne rød waldorfsalat med rødkål, bladselleri, druer, æbler og valnødder vendt i sød cremefraische dresssing Traditionel coleslaw med kål og gulerod Spicy coleslaw med hjemmesaltede mandler, mynte og spicy dressing Tomatsalat med blommecherrytomater, frisk mozzarella, oliven og løg Traditionel tomatsalat med feta og løg Tomatsalat med tomatmix, agurker, løg og dild, vendt i sur/sød dressing Vandmelon/ jordbær salat med peanuts (sommer) Aspargessalat vendt i olivenolie og bredbladet persille m/ feta og blommecherrytomater (sommer) Melonsalat med sukkerærter, rucolasalat og nektariner (sommer) Melonsalat med mozarella, frisk spinat og asparges (sommer) Grønkålscoleslaw med spidskål, æbler og peanuts, vendt i sød dressing (vinter) Ovnbagte grøntsager efter årstiden (vinter) Salatbar med 10 slags ting – OBS: vælges salatbar, kan kun én anden salat vælges. Du bedes derfor lade ét felt stå tomt.
1 Bearnaisesauce Svineskysauce Okseskysauce Rødvinssauce Pebersauce Championsauce Paprikasauce Tzatziki